Task Definition

PP4.7.GT.0079, R1, December 2021

Task Name: SKSDB Mutfak Ön Hazırlık Personeli

Code: GT79

Critical Task: No

Task, Authority and Responsibilities

  • Yemek üretim malzemelerinin yıkama, soyma, doğrama vb. işlemlerini yapmak.
  • Mutfak ve yemekhane ile mutfak malzeme ve ekipmanlarının hijyen kurallarına uygun olarak genel temizliğini yapmak.
  • İhtiyaç duyulduğunda yemekhaneleri düzenlemek ve yemek servisi yapmak.
  • Yemek üretim malzemelerinin depodan üretim alanına sevkini yapmak.
  • Üniversitemiz bünyesinde, Başkanlığın görev alanı ile ilgili olarak yapılan toplu organizasyonlarda görev almak.

Joint Responsibility

  • Etik Kurallara uygun davranışlarda bulunmak, görevlerini yerine getirmek.

  • Mevzuatı takip etmek, değişiklikler hakkında birim üst yönetimine bilgi vererek ilgili iş ve işlemleri yerine getirmek.

  • Görevi ile ilgili tüm faaliyetlerini kalite geliştirme ve iç kontrol sistemi tanım ve düzenlemelerine uygun olarak yürütülmesini sağlamak.

  • Yapacağı iş ve eylemleri, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık anlayışı içerisinde ve kamu kaynaklarını verimli kullanılacak biçimde yerine getirmek.

  • İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tedbirlere uymak.

  • Görevlerini ve kullandığı otomasyon sistemlerine doğru ve zamanında bilgi girişlerini yapmak.

  • Kalite politikaları ve prosedürlerinden haberdar olmak ve gerekli hallerde güncellenmesine katkı sunmak.

  • PP.5.3.PRS.0001 OMÜ PAYDAŞ GERİ BİLDİRİM YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ gereğince paydaşlarla nezaketli olarak iletişim kurmak, geri bildirim kaynaklarından ulaşan paydaş bildirimini birim paydaş iletişim görevlisine iletmek.

  • Kurumun iç ve dış tetkik/değerlendirme süreçlerine katılım sağlamak.

Power of Attorney

Görevinde bulunmadığı zamanlarda vekâlet edecek unvan: Mutfak ön hazırlık personeli

Qualifications

  • Eğitim düzeyi aranmamaktadır.

Revision History

Revision Number Revision Explanention Revision Date
1 13.12.2021