Task Definition

PP4.7.GT.0081, R1, December 2021

Task Name: SKSDB Yemek Sevk Personeli

Code: GT81

Critical Task: No

Task, Authority and Responsibilities

  • Başkanlık faaliyetleri kapsamında ihtiyaç duyulan taşıma ve servis hizmetlerini gerçekleştirmek.
  • Merkez mutfakta üretilen yemekleri yemekhanelere sevk etmek.
  • Araçların rutin muayene işlemleri ile periyodik bakım, onarım ve temizliğinin yapılmasını sağlamak.
  • Araç takip formunu düzenlemek ve raporlamak.
  • İhtiyaç halinde mesai saati dışında, hafta tatili ve resmi tatillerde hizmetin devamlılığını sağlamak.

Joint Responsibility

  • Etik Kurallara uygun davranışlarda bulunmak, görevlerini yerine getirmek.

  • Mevzuatı takip etmek, değişiklikler hakkında birim üst yönetimine bilgi vererek ilgili iş ve işlemleri yerine getirmek.

  • Görevi ile ilgili tüm faaliyetlerini kalite geliştirme ve iç kontrol sistemi tanım ve düzenlemelerine uygun olarak yürütülmesini sağlamak.

  • Yapacağı iş ve eylemleri, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık anlayışı içerisinde ve kamu kaynaklarını verimli kullanılacak biçimde yerine getirmek.

  • İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tedbirlere uymak.

  • Görevlerini ve kullandığı otomasyon sistemlerine doğru ve zamanında bilgi girişlerini yapmak.

  • Kalite politikaları ve prosedürlerinden haberdar olmak ve gerekli hallerde güncellenmesine katkı sunmak.

  • PP.5.3.PRS.0001 OMÜ PAYDAŞ GERİ BİLDİRİM YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ gereğince paydaşlarla nezaketli olarak iletişim kurmak, geri bildirim kaynaklarından ulaşan paydaş bildirimini birim paydaş iletişim görevlisine iletmek.

  • Kurumun iç ve dış tetkik/değerlendirme süreçlerine katılım sağlamak.

Power of Attorney

Görevinde bulunmadığı zamanlarda vekâlet edecek unvan: Yemek Sevk Personeli

Qualifications

  • En az ilkokul mezunu olmak.
  • En az "B" sınıfı ehliyete sahip olmak.

Revision History

Revision Number Revision Explanention Revision Date
1 13.12.2021